Om Kaspersky VPN

I noen regioner er bruk av et VPN regulert av lokal lovgivning. For å lære mer, se denne artikkelen .

Kaspersky VPN skjuler hvor faktisk befinner deg og krypterer alle dataene du sender fra og mottar på enheten din.

Slik fungerer det

Offentlige trådløse nettverk kan være for dårlig beskyttede, for eksempel et trådløst nettverk som kan bruke en sårbar krypteringsprotokoll eller et populært trådløst nettverksnavn (SSID). Når du foretar internettkjøp over et usikret Wi-Fi-nettverk, kan passordene dine og andre konfidensielle data overføres uten kryptering. Hackere kan fange opp de konfidensielle dataene dine, finne ut bankkortdetaljene dine og på den måten få tilgang til pengene dine.

Appen sjekker det trådløse nettverket når du kobler til. Hvis Wi-Fi nettverk er usikret, ber appen deg om å aktivere en sikker tilkobling via enspesielt tilordnet virtuell server. På denne måten sender og mottar appen dataene dine over en kryptert sikker tilkobling. Denne prosessen garanterer at ingen på det trådløse nettverket kan fange opp de private dataene dine.

Fordeler

Kaspersky VPN gir følgende fordeler:

Som standard har du den gratisversjonen av Kaspersky VPN. Du kan bytte til den ubegrensede versjonen.

Nå kan du bruke VPN i den oppgraderte alt-i-ett-appen – Kaspersky for Android. Denne appen har alt du trenger for din beskyttelse og personvern, og den inkluderer også alle andre Kaspersky Security Cloud og Kaspersky VPN Secure Connection-funksjoner.

Når du installerer Kaspersky-appen trykker du VPN og følger instruksjonene på skjermen for å overføre VPN-innstillingene.

Når innstillingene er overført fungerer VPN gjennom Kaspersky-appen. Samtidig slutter VPN-funksjonaliteten å fungere i Kaspersky Security Cloud og Kaspersky VPN Secure Connection, og du kan slette disse appene.

Den sikre tilkoblingen deaktiveres automatisk mens VPN-innstillingene overføres til Kaspersky-appen.

Hvis du vil overføre VPN-innstillinger, bør begge appene være koblet til samme My Kaspersky-konto. Hvis du har forskjellige abonnementer og ønsker å bruke dem samtidig, må du kontakte kundeservice.

Du kan fortsatt ombestemme deg og bruke Kaspersky VPN Secure Connection i stedet for Kaspersky-appen. Innstillingene kan imidlertid ikke overføres tilbake fra Kaspersky-appen. Hvis du bestemmer deg for å fortsette å bruke Kaspersky Sikkerhetssky eller Kaspersky VPN Sikker tilkobling, må du konfigurere VPN-innstillingene manuelt.

Om abonnementet

Hvis du har en My Kaspersky-konto med Ubegrensede abonnement på Kaspersky VPN Sikker tilkobling, kan du logge på den i Kaspersky appen og bruke abonnementet.

Hvis du brukte et anonymt abonnement for Kaspersky VPN Secure Connection, må du koble til din My Kaspersky-konto. Som et resultat av dette blir abonnementet ditt deanonymisert.

Bruk av VPN kan være regulert av lokal lovgivning. Du kan bare bruke VPN i henhold til programmets formål, og uten å bryte lokal lovgivning.